Sari la conținut

Ceasurile Audemars Piguet

Casa Audemars Piguet și-a făurit o legendă. Când Jules Louis Audemars și Edward Auguste Piguet și-au unit forțele în 1875, au făcut-o cu convingerea că viziunea lor era unică și că munca lor va dura. Astăzi, afacerea de familie este încă în mâinile urmașilor familiilor fondatoare, iar inspirația inițială rămâne ferm înrădăcinată în genele sale. Loială spiritului Vallée de Joux și în concordanță cu valorile sale moștenite de inovație și măiestrie fină, Manufactura din Le Brassus produce ceasuri exclusive, impregnate de spiritul locului în care s-au născut. Fabricate de ceasornicari dornici să ofere tot ce au mai bun, ele reflectă o obsesie constantă pentru calitate și pentru finisarea perfectă, precum și vocația pentru mecanismele complexe caracteristice văii. Fiecare colecție de ceasuri Audemars Piguet are propria sa personalitate distinctă, mărturisind în mod elocvent un know-how onorat în timp, precum și capacitatea impresionantă de inovație cultivată de venerabila casă.

 

audemars-piguet
Manufactura Audemars Piguet este una dintre cele mai renumite case producătoare de ceasuri și unul dintre cei trei giganti elvețieni. Colaborarea cu cei mai buni fabricanți de mecanisme, precum și folosirea propriei manufacturi a creat de-a lungul timpului minuni orologere.

Din trecut și pana acum realizările tehnice de excepție nu au încetat sa apară. In general când se vorbește despre Audemars Piguet, tindem sa ne gândim la modelele colecției Royal Oak (unul dintre cele mai cunoscute modele din lume).

Creațiile Royal Oak își au începuturile în anii 1972 când modelul a fost conceput de către unul dintre cei mai mari designeri de ceasuri elvețiene, Gerald Genta. Cu o forma nemaiîntâlnita pana atunci AP-ul din zilele noastre pare sa fi câștigat pariul cu scepticii care nu ii dădeau prea multe șanse! Colecția Royal Oak și-a pus adânc amprenta în istoria brandului, devenind pentru acesta un model legendar.
Înapoi sus
Intra pe Chat
Salut!