Sari la conținut

Ai nevoie de bani rapid? Ai un ceas original care nu iti mai place ? Vino cu orice tip de ceas original sau de lux si iti oferim bani cash pe loc. Dupa o verificare in prealabil, putem negocia pretul in functie de vechimea, starea si functionalitatea ceasului. Garantam cel mai bun pret de pe piata si plata cash imediat.

De ce cumparam ceasuri de lux ? Iata cateva motive pentru care oricare dintre noi ar fi dispus sa cumpere un ceas de firma. Ceasurile de lux nu măsoară doar timpul, ci şi prestigiul şi puterea!

“Pentru că timpul e preţios, la fel de preţioase ar trebui să fie şi instrumentele care îl măsoară” – au spus designerii faimoaselor orlogerii.

 

Cumpar ceasuri de lux, cu plata pe loc, ceasuri de firma autentice, noi sau vechi, firme de ceasuri de lux precum: Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet, Breguet, A.Lange&Sohne, Vacheron Constantin, IWC, Hublot, Cartier, Chopard, de Grisogono, Piaget, F.P.Journe, Roger Dubuis, Gerald Genta, Jaquet Droz, Alain Silberstein, Parmigiani Fleurier, Romain Jerome, Panerai, Harry Winston, Jaeger LeCoultre, Omega, Richard Mille, Zenith, TAG Heuer, Ulysse Nardin, Breitling, Bvlgari, Corum, Blancpain, Franck Muller, Girard Perregaux, Longines etc..

Doresc seriozitate din partea dumneavoastra si ofer in acelasi timp aceeasi seriozitate.

 

.

Sunt disponibil non stop pentru verificarea, evaluarea si achitarea contravalorii. Ofer evaluare gratuita si ma deplasez in toata tara pentru achizitionarea ceasurilor de lux

Va asteptam sa ne contactati folosind pagina de Contact sau puteti sa ne sunati la telefon 0769.333.833

 

  • Cumparam diamante si bijuterii cu diamante in Bucuresti si oriunde in tara.
  • Cumparam deasemenea ceasuri de lux, cumparam ceasuri de firma originale.
  • Cumparam diamante,  evaluam diamante,  evaluam bijuterii.
  • Oferim intotdeauna pretul corect la cumparare diamante si ceasuri de lux.
  • Oferim seriozitate, profesionalism, confidentialitate.
Înapoi sus
Intra pe Chat
Salut!